صادرات زیره سیاه ایران و آویشن برگ پهن کوهی به کشور های خاورمیانه دبی است که از مقاصد مهم برای ارسال این نوع محصول می باشد که نوع درجه یک و مرغوب را می پسندد.
ایران از مهمترین کشور های تولید کننده زیره در دنیا به شمار می رود که حجم قابل توجهی از انواع این محصول را هر ساله به بازار های بین المللی صادرات می کند. زیره سیاه ایران به دو روش پرورشی و دیمی در برخی شهرستان ها مانند سمنان و… تولید می شود اما همانطور میدانید نام زیره سیاه همیشه با نام کرمان همراه است.
مهمترین تولید کننده زیره سیاه مرغوب ایران
ارتفاعات بافت و لاله زار بردسیر بهترین مکان برای رویش زیره سیاه مرغوب ایران هستند که به زیره سیاه کوهی معروف است این نوع از این محصول خودرو بوده و هیچ نیازی به مراقبت و آبیاری های منظم ندارد. اما بسیار معطر می باشد.
فروش زیره سیاه بوجاری شده ایران
بوجار چیست؟
زیره سیاه بوجاری و آویشن کیلویی 1401 چه زمیتی نسبت به زیره سیاه ایران که به به حال خود است دارد؟
بوجار نام فرآیند جداسازی پوست و کاه از میوه ی گیاه زیره است که طی آن زیره آماده ورود به بازار مصرف میگردد. زیره سیاه ایران پس از جمع آوری توسط کشاورزان باید وارد مرحله ی بوجار شود این کار به دو روش دستی و صنعتی می تواند بر روی زیره سیاه ایران انجام شود که از روش دوم نتایج بهتری حاصل می شود و علاوه بر جدا سازی ضایعات سورت بندی زیره نیز صورت می گیرد یعنی دانه های درشت و مرغوب وارد بازار مصرف شده و زیره بهاره و زیره شکسته که گزینه خوبی برای تولید عرق زیره سیاه و یا پودر زیره سیاه هستند به کارگاه و کارخانه های مربوطه فرستاده می شود.
منبع: زیره ایران